Tukijat


Päivä 46 - Voisiko joku suunnitella toimivan retkikuntasiteen?

11.1.2023

Meillä oli taas tapahtumarikas päivä. Aamulla lähdettiin seisovaan, pilviseen ilmaan. Taas lensi pipot ja kuoritakit ensimmäisen vartin aikana. Neljä legiä päästiin tässä varustuksessa, mutta lounaan jälkeen kylmä aalto vyöryi päälle. Siitä ilma sitten kylmenikin koko loppupäivän, leiriä pystyttäessä oli jo ihan kunnon pakkanen.

Tänään tapahtui odotettu siderikko: Mikon puoliksi rikki ollut side meni lopullisesti särki. Onneksi ilma oli tuuleton, joten vaihdoimme ahkioiden vieressä Flex-siteen rikkinäisen NNNBC-siteen tilalle. Flex-side on muovilärpäke jossa hihnat, katso kuva. Tämä side toimii junnaushiihtoon ihan hyvin, ja jos side kestää loppuun asti ei meille tule tästä enempää ongelmia. Silti pakko myöntää, että pistää hieman vihaksi, että tällaiseen käyttöön tehdyt NNNBC-siteet menevät näin helposti rikki. Voisiko joku suunnitella paremman? Sellaisen, joka kestäisi pakkasta ja hiihtoa, kiitos.

Seuraavaksi odotellaan Teron siteen lopullista luovuttamista. Siihen meillä on Flex-parin toinen side, mutta jos sen jälkeen vielä menee lisää siteitä rikki pitää alkaa keksimään jotain uutta. Onneksi ei ole enää kuin kuusi päivää hiihtoa jäljellä!

Sijainti-88.637278, -82.413828
Korkeus merenpinnasta2745 m
Lämpötila-30 °C
Tuuli0 m/s S
Hiihtoa9 h
Päivämatka27.3 km (3.0 km/h)
Yhteensä976 km
Jäljellä152 km
Seuraa meitä Instagramissa
Flex binding

Tukijat