Tukijat


Takaisin kotona

26.1.2023

Kotimatka meni melko mallikkaasti, mitä nyt Santiago de Chilen lentokentällä jouduimme yllätykseksemme ottamaan matkatavarat ulos ja kirjaamaan ne uudelleen sisään. Aikaa vaihtoohn meillä oli varattuna vain puolitoista tuntia. Tähän kun lisää terminaalin vaihdon, pakollisen maastapoistumistarkastuksen, sekä turvatarkastuksen, niin soppa oli valmis. Toinen meistä juoksi etukäteen vain parin laukun kanssa toiseen terminaaliin kirjaamaan meitä sisään - aikaa jäi peräti neljä minuuttia ylimääräistä. Sillä aikaa toinen odotti loput matkatavarat ja juoksi perästä. Kun tavarat oli saatu takaisin lentoyhtiöiden huomaan, mentiin kaikkien tarkastusten läpi niin paljon etuilemalla kun kehdattiin, ja noustiin viimeisinä koneeseen. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Nyt kummatkin ovat olleet pari päivää onnellisesti perheiden parissa. Päivät ovat menneet pitkälti lepäillessä ja varusteita huoltaessa, mutta kohta ollaan taas täysin normaalin arjen pyörteissä.

Tämän blogin päivitykset päättyvät tähän. Meihin voi toki aina ottaa suoraan yhteyttä jos kaipaa lisätietoja, esitelmiä, tai neuvoja vastaavaan retkeen.

Kiitos kaikille seuraajille!

Seuraa meitä Instagramissa
Mikko ja Tero maantieteellisellä etelänavalla

Tukijat